Wie is Yu?Wat doet Yu?Ben jij YU?Vraag het Yu!

Wat doet Yu?

De klant

Yu (de franchisenemer) ondersteunt de klant op velerlei manieren. Niet de zorg maar een respect- en zinvol leven is het uitgangspunt.


De Yu medewerker kijkt naar wat de klant wil en wat voor hem een volwaardig bestaan is.

Vervolgens regelt hij (door zelf ondersteuning te geven of door anderen in te zetten) dat de klant zoveel als mogelijk zijn eigen leven kan leiden.
Yu biedt de klant veel meer dan alleen de zorg binnen de kaders van de WMO of de AWBZ. Yu doet dit op een manier zodat de klant het stuur over zijn leven in handen houdt (lees verder).

 

De Franchisenemer

Yu (de franchiseorganisatie) biedt de franchisenemer alle ondersteuning zodat het voor hem "goed ondernemen" is. Zo heeft Yu een zeer eenvoudig registratieprogramma ontwikkeld. De Franchisenemer voert zijn registratie in; en de facturering is klaar ! Ook genereert het programma grotendeels de boekhouding. Immers; iemand die de klant op een perfecte wijze wil bedienen is niet per sé een boekhouder.

Yu biedt scholingen op maat, levert de franchisenemer een stevig netwerk en Yu verzorgt het wervingsmateriaal of voert wervingscampagnes uit. Dit vanuit het idee dat het de Franchisenemer "voor de wind" moet gaan. (lees verder)

Wat doet Yu?

Voor de klant Voor de franchisenemer

Zoeken naar

Algemeen